DE PRAKTIJK HUISDIEREN PAARDEN HERKAUWERS VARKENS LABORATORIUM CONTACT
de dokters
home-contact
Even voorstellen...

Het team voor gezelschapsdieren wordt gevormd door:

  • Nicole Landsbergen
  • Kees van der Want
  • Saskia Geelen
  • Bram Meulendijks


Samen biedt dit team deskundige diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren, altijd met tijd en persoonlijke aandacht voor zowel het dier als de eigenaar.

Nicole Landsbergen

Vanaf september 2012 is ons team versterkt door dierenarts Nicole Landsbergen. Zij heeft reeds tien jaar lang als gezelschapsdierenarts gewerkt in Voorburg.
Nicole vindt het leuk om alle voorkomende diersoorten te behandelen. Haar interesse gaat speciaal uit naar internistische patiënten, maar ook huidproblemen en weke delen chirurgie vindt ze erg leuk. Kattengeneeskunde vindt ze fascinerend en katten voelen zich snel op hun gemak bij haar. 
Kees van der Want

Kees van der Want is sinds 2008 werkzaam in Sint-Oedenrode, na een jarenlange carriere als allround dierenarts te Veldhoven. Met zijn uitstekende chirurgische vaardigheden is hij vaak te vinden in de operatiekamer. Maar ook in de spreekkamer komt u hem regelmatig tegen.
Saskia Geelen

Vanaf begin december 2012 is Saskia Geelen ons team komen versterken als gezelschapsdierenarts.
Saskia is in oktober 2011 ‘met genoegen’ afgestudeerd in Utrecht en heeft sindsdien in meerdere praktijken in Brabant en Limburg waarnemingen gedaan.
Met haar up-to-date kennis vindt Saskia het leuk om honden en katten te behandelen, maar ook reptielen, vogels en knaagdieren zijn een graag geziene gast op de behandeltafel.
Bram Meulendijks
dierenartsenpraktijk
Kortestraat 1
5491 SZ Sint-Oedenrode
tel: 0413-472650
fax: 0413-476639
email: info@dapstoedenrode.nl
contact home