DE PRAKTIJK HUISDIEREN PAARDEN HERKAUWERS VARKENS LABORATORIUM CONTACT
de dokters
home-contact
Even voorstellen...

Onze paardendierenartsen hebben allen veel kennis en ervaring in huis en kunnen hierdoor de beste geneeskundige zorg aan uw paard bieden. Deze zorg blijft bovendien aan de hoogste eisen voldoen dankzij regelmatige nascholing en kennisuitwisseling met andere deskundigen.

Bij de sectie paarden werken de volgende dierenartsen:

  • Maarten Aarts, tevens erkend keuringsdierenarts
  • Wouter Demey
  • Marleen van Krimpen
  • Frank van de Laar
  • Marianne van der Linden
  • Maaike v.d. Rijt
Maarten Aarts

Maarten Aarts is erkend keuringsdierenarts voor paarden.
Wouter Demey
Wouter Demey is van jeugdafaan actief in de paardensport, eerst onder het zadel ruiter, later in de mensport. Wouter studeerde diergeneeskunde aan de universiteit Gent (België) waarna hij een internship voltooide in Dierenkliniek De Morette/De Bosdreef. Sinds april 2010 is hij full-time paardendierenarts binnen onze praktijk, uiteraard te herkennen aan zijn 'bels' dialect.
Marleen van Krimpen
Marleen van Krimpen, afkomstig uit Boxtel, is niet alleen paardenarts maar heeft ook een passie voor lesgeven. Naast haar baan als dierenarts vind je haar dan ook vaak terug in de 'bak' om anderen het plezier van paardrijden bij te brengen. Samen met haar vriend runt ze eveneens een pensionstal.
Frank van de Laar
Frank van de Laar, geboren en getogen in Sint-Oedenrode, vormt een van de vaste pijlers binnen het paardenteam. Frank is ook in zijn vrije tijd actief in de fokkerij van springpaarden.
Marianne van der Linden

Marianne van der Linden is in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien is ze werkzaam als paardenarts in Sint-Oedenrode.

Ook in haar vrije tijd is Marianne regelmatig tussen de paarden te vinden.

Maaike v.d. Rijt

Maaike van de Rijt, is geboren in Sint-Oedenrode maar op jonge leeftijd naar Portugal verhuisd. Daar is ze altijd actief geweest in de paardensport.

Maaike studeerde diergeneeskunde aan de Universiteit in Lissabon en is in 2011 afgestudeerd. Na haar studie heeft Maaike een jaar in een paardenkliniek gewerkt, waar ze vooral chirurgie en orthopedie deden. Daarna heeft ze 3 jaar als ambulante paardenarts door de hele Algarve gereden. 

Sinds maart 2015  is Maaike weer terug in Nederland en is ze ons paardenteam komen versterken.

Overige medewerkers
Naast de bovenstaande dierenartsen kunnen wij een beroep doen op een heel team van medewerkers die ons bij specifieke aandoeningen kunnen bijstaan. Denk bijvoorbeeld aan deskundigen op het gebied van echografie (peesscans), tandheelkunde en fysiotherapie. 
dierenartsenpraktijk
Kortestraat 1
5491 SZ Sint-Oedenrode
tel: 0413-472650
fax: 0413-476639
email: info@dapstoedenrode.nl
contact home