DE PRAKTIJK HUISDIEREN PAARDEN HERKAUWERS VARKENS LABORATORIUM CONTACT
de dokters
home-contact
Even voorstellen...

Hoe beter de gezondheid van uw herkauwer, hoe beter uw resultaat is. Dit is het uitgangspunt van onze vier dierenartsen die zich binnen onze praktijk voornamelijk bezighouden met herkauwers. Ze hebben niet alleen een ruime kennis en ervaring in de zorg voor individuele herkauwers, maar zijn ook zeer deskundig als het gaat om bedrijfsbegeleiding.

 

Onze dierenartsen volgen jaarlijks diverse bijscholingen om hun kennis en kunde op het gebied van herkauwers op peil te houden. Er worden regelmatig cursussen gegeven door de dierenartsen over uiteenlopende onderwerpen aan de veehouders in ons praktijkgebied. Tenslotte werken ze ook intensief samen met vertegenwoordigers uit de mengvoederindustrie en de verschillende KI-organisaties.

 

Bij de sectie herkauwers zijn werkzaam:

  • Jan Hendrik Weijer
  • Peter van Asseldonk
  • Daan van Aarle
  • Roel Damen

 

Jan Hendrik Weijer

Jan Hendrik Weijer is in 1990 afgestudeerd te Utrecht en is sindsdien werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint-Oedenrode. Naast het werk als dierenarts voor herkauwers is hij verantwoordelijk voor de inkoop en werkt hij regelmatig voor de Voedsel- en Waren Autoriteit (VWA) als keuringsdierenarts

Peter van Asseldonk

Peter van Asseldonk heeft zijn studie diergeneeskunde in 2001 voltooid aan de Universiteit van Utrecht. Daarna is hij direct aan de slag gegaan in Sint-Oedenrode, wat ook zijn geboorteplaats is. Peter zet zich met veel enthousiasme in voor herkauwers en varkens.

Daan van Aarle

Roel Damen

Roel Damen is in 2014 afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts in Utrecht.

Voor, tijdens en na zijn studie heeft Roel regelmatig stage gelopen in onze praktijk en na zijn afstuderen is hij hier ook meteen aan het werk gegaan.

Als jongste lid van het team werkt Roel dagelijks met veel enthousiasme in de herkauwersgezondheidszorg en neemt hij daarnaast een aantal PR taken voor zijn rekening.

dierenartsenpraktijk
Kortestraat 1
5491 SZ Sint-Oedenrode
tel: 0413-472650
fax: 0413-476639
email: info@dapstoedenrode.nl
contact home