DE PRAKTIJK HUISDIEREN PAARDEN HERKAUWERS VARKENS LABORATORIUM CONTACT
de dokters
home-contact
Even voorstellen..

Drie dierenartsen houden zich binnen onze praktijk bezig met de zorg voor varkens. Naast een ruime kennis en ervaring in de zorg voor varkens, zijn ze ook zeer deskundig als het gaat om bedrijfsbegeleiding. Om hun kennis en kunde op het gebied van varkens op peil te houden, volgen onze varkensdierenartsen jaarlijks diverse bijscholingen. Daarnaast wisselen ze regelmatig kennis uit tijdens diverse bijeenkomsten met vertegenwoordigers uit de mengvoederindustrie, collega-varkensdierenartsen en varkenshouders uit de regio.

Bij de sectie Varken zijn de volgende dierenartsen werkzaam:

  • Peter van Asseldonk
  • Peter Simons
  • Harrie van Doremalen

Peter Simons

Peter Simons heeft in 1994 zijn dierenartsbul behaald aan de Universiteit van Utrecht. Gedurende 7 jaar was hij werkzaam in Helden-Panningen, daarna keerde hij terug in zijn geboorteplaats Sint-Oedenrode. Hier is hij werkzaam in de varkenssector, maar tijdens de avond- en weekenddiensten behandelt hij ook gezelschapsdieren met veel plezier.
Peter van Asseldonk


Peter van Asseldonk heeft zijn studie diergeneeskunde in 2001 voltooid aan de Universiteit van Utrecht. Daarna is hij direct aan de slag gegaan in Sint-Oedenrode, wat ook zijn geboorteplaats is. Peter zet zich met veel enthousiasme in voor herkauwers, varkens en pluimvee.

Harrie van Doremalen

dierenartsenpraktijk
Kortestraat 1
5491 SZ Sint-Oedenrode
tel: 0413-472650
fax: 0413-476639
email: info@dapstoedenrode.nl
contact home